Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalan kirkkovaltuustoon valittiin sunnuntaina 27 valtuutettua, joista uusia oli 12. Valittujen keski-ikä oli 51 vuotta. Pirkkalan äänestysprosentti oli 22,2, joten äänestysaktiivisuus laski hiukan edellisvaaleista. Äänestämässä kävi kaikkiaan 2375 seurakuntalaista.

Valitut äänimäärän mukaisessa järjestyksessä: Jorma Schukoff  eläkeläinen, asennuspäällikkö Seurakuntaväki 155, Anna-Maija Lahtinen terveydenhoitaja  Seurakuntaväki 112, Antero Saksala kunnallisneuvos  Seurakuntaväki 99 , Raili Naskali yrittäjä, merkonomi  Kirkko keskellämme 85, Kari Luotonen ylikonstaapeli evp, eläkeläinen  Seurakuntaväki 79, Jukka Alamäki kapteeni evp, yrittäjä  Seurakuntaväki 73, Katriina Fonsén ohjaaja, diakoniopiskelija  Sosialidemokraatit, Vihreät ja sitoutumattomat 64, Ilona Salomaa filosofian tohtori, uskonnon ja psykologian opettaja  Seurakuntaväki 60, Tuija Ollila työterveyshoitaja  Seurakuntaväki 59, Eetu Helminen opiskelija  Sosialidemokraatit, Vihreät ja sitoutumattomat 57, Taru Tolvanen kirjanpitäjä  Sosialidemokraatit, Vihreät ja sitoutumattomat 53, Mauri Willberg rakennusmestari, suntio  Seurakuntaväki 51, Markku Kuusjärvi kirkon nuorisotyönohjaaja, toiminnanjohtaja  Seurakuntaväki 47, Elina Savilahti varhaisen tuen koordinaattori  Kirkko keskellämme 44, Marko Ruusunoksa yrittäjä  Sosialidemokraatit, Vihreät ja sitoutumattomat 43, Osmo Palvanen eläkeläinen  Seurakuntaväki 42, Eeva Leskinen toimistonhoitaja  Seurakuntaväki 41, Marketta Yli-Mäenpää lehtori, filosofian maisteri  Seurakuntaväki 41, Antti Aalto taksiautoilija  Sosialidemokraatit, Vihreät ja sitoutumattomat 40, Elina Jääskeläinen päiväkodin lastenhoitaja  Sosialidemokraatit, Vihreät ja sitoutumattomat 39, Tuomas Koljonen opiskelija  Sosialidemokraatit, Vihreät ja sitoutumattomat 39, Joonas Vartia yrittäjä  Sosialidemokraatit, Vihreät ja sitoutumattomat 36, Lasse Malmi eläkeläinen  Seurakuntaväki 36, Veera Veltti päiväkodinjohtaja  Sosialidemokraatit, Vihreät ja sitoutumattomat 36, Sirpa Pajunen kotihoidon esimies  Sosialidemokraatit, Vihreät ja sitoutumattomat 35, Eeva Uskali opiskelija  Sosialidemokraatit, Vihreät ja sitoutumattomat 34, Aki Vainio kiinteistönhoitaja  Kirkko keskellämme 32.
Lue vaalikommentit keskiviikon printti-Pirkkalaisesta tai näköislehdestä.