Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalainen-lehti muuttuu reilun kuukauden kuluttua tabloid-kokoiseksi. Nykyisinkin lehti on kooltaan lähellä sitä. Muutos kaventaa lehden sivua kolmella sentillä ja madaltaa noin noin viidellä. Ensi vuoden ulkoasusta on ilmestynyt koelehti nettiin. Löydät sen yllä olevasta valikosta Lehtiarkisto-kohdasta vuoden 2014 lehtikansiosta. Lehti myös painetaan 1000 kappaleen painoksena. Lehtiä lähetetään ilmoitusasiakkaillemme ja sitä jaetaan muutenkin esittelymielessä. Oheisessa koenumerossa ei ole lähellekään kaikkia palstoja, mitä lopullisessa lehdessä, sillä koelehti on 12-sivuinen. Kaikki nykyiset herkut Lukijalta-palstalta Ilmoitustoriin ovat käytössä ensi vuonnakin, ja pari uutuuspalstaa lisäksi.

Pirkkalaisen uusi painopaikka on Alma Manu Oy Sarankulmassa eli sama paino, jossa Aamulehtikin painetaan. Ensimmäinen paperi-Pirkkalainen uudella muotilla ilmestyy keskiviikkona 7. tammikuuta.

Tutustu näytelehteen Lehtiarkisto-valikon alta!