Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Perinteinen Joulupuu-keräys oli viime vuonna menestys Pirkkalassa. Myös tänä vuonna vielä ensi perjantaihin asti voi Osuuspankissa Pirkkalassa käydä lahjoittamassa hyvään tarkoitukseen.
Ideana on hankkia vähävaraisten perheiden 0-17 –vuotiaille lapsille joululahjoja. Pankista haetaan kuuseen ripustettu pakettikortti, jossa kerrotaan, minkä ikäiselle lapselle lahja hankitaan ja onko hän tyttö vai poika. Osallistuja ostaa lahjan ja tuo paketin konttoriin. Vinkkilista sopivista lahjoista eri ikäisille on saatavilla.
- Olemme mielellämme mukana tällaisessa hyvän mielen hankkeessa. On ilahduttavaa huomata, kuinka pirkkalalaiset ovat ottaneet asian omakseen. Viime vuonna heidän ansiostaan paketin sai 120 sellaista lasta, joka olisi muuten voinut jäädä aattona kokonaan ilman kääröä, konttorinjohtaja Hannele Lehtonen kertoo.


2-vuotiaan pojan isoäiti aikoo itsekin viedä kuusen juurelle ainakin yhden paketin. - Vaikka lahjat eivät olekaan joulussa se pääasia, niin mielestäni jokainen lapsi on joulun jännityksen ja pakettinsa ansainnut.
Keräyksen toteuttaa Tammerkosken Nuorkauppakamari ja keräyspisteitä on myös muualla Tampereen seudulla.
Joulupuu-keräys Pirkkalan Osuuspankin konttorissa pe 12.12. asti.