Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalan luistelukentät ovat nyt luisteltavassa kunnossa. Kunnan liikuntapaikkamestari Kari Koskinen kertoo, että keskiviikkona niitä aurataan pitkin päivää ja kentille toimitetaan valoja ja maaleja.

Latutilanne keskiviikkona oli, että useimpia latupohjia oli tampattu, mutta esimerkiksi tunnelien lumetus puuttui tai se oli osittainen, kuten Kurikan tunnelissa. Ajantasainen tieto latujen kunnosta löytyy kunnan nettisivuillta (linkki kunnan etusivun oikeassa reunassa).

Yleisesti ottaen jäille ja laduille mielivien vuodenvaihde on ollut haastava. Jäätä ja lunta on vuoroin ollut, vuoroin ne ovat sulaneet. Varmoja jäitä on onneksi löytynyt jäähallin yleisöluistelusta. Ilmaiset yleisöluistelutunnit Pirkkalan jäähallissa ovat tällä viikolla torstaina 8.1. klo 14.45  (mailat sallittu)  ja sunnuntaina 8.45 (ei mailoja).

Lue lisää printti-Pirkkalaisesta.