Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

– Neuvottelemme myönteisessä hengessä. Kaikki on alustavaa, mutta toiveet ovat korkealla. Näin kuvailee Härmälänrannan lentokonetehtaaseen kaavaillun yksityisen tai ”puolijulkisen” uimahallin tilannetta SportVenue Oy:n Jari Räikkönen. Skanska Oy oli kutsunut alueen asukkaat viime viikolla kuulemaan ja kertomaan mielipiteitään lentokonetehtaan uusiokäytöstä. Suomen Uimaliiton puheenjohtajanakin toiminut Räikkönen esitteli tilaisuudessa uimahalleihin erikoistuneen SportVenue Oy:n hallihankkeen toimijaksi.
– Tarjoamme sekä Tampereen kaupungille että Pirkkalan kunnalle pitkiä palvelu­sopimuksia. SportVenue huolehtisi uimahallin rakentamisesta ja ylläpidosta, ja asukkaat saisivat Tampereen taksoilla toimivan uimahallin, Räikkönen sanoi.
Kuntien edustajat olivat vielä kommenteissaan varovaisia. Sekä tilaajapäällikkö Lauri Savisaari Tampereen kaupungilta että Pirkkalan sivistystoimen talous- ja hallintopäällikkö Tommi Ruokonen kertoivat, että neuvotteluja kuntien roolista uimahallin käytön rahoittajana on käyty.

Härmälänranta ja Pirkkala lähiympäristöineen ovat kasvamassa 32.000 asukkaan keskittymäksi, jossa käytetään palveluja yli kuntarajojen.  – Toivotamme tamperelaiset tervetulleiksi käyttämään Partolan kauppapalveluja ja ylikunnallisia palvelujamme, kuten perusopetusta, lukiota, kirjastoja, latureittejä ja muita vapaa-ajan palveluja. Bussiliikennekin uudistui juuri. Kilometrin päähän Härmälänrannasta Pereelle on kaavailtu yksityistä palvelusetelipäiväkotia, Tommi Ruokonen totesi.

Lue lisää printti-Pirkkalaisesta tai oheisesta näköislehdestä.