Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Alkaako uusi hallitus tehdä suuria rakenneuudistuksia ja millä eväillä? Otetaanko suurkuntahankkeet jälleen esille? Millainen sote-ratkaisu olisi paras? Kahdeksan eri puolueen kansanedustajaehdokkaan mielipiteitä näihin ja moniin muihin  kysymyksiin kuullaan  keskiviikkona Pirkkalassa Pirkan opiston ja Pirkkalainen-lehden järjestämässä vaalipaneelissa. Mukana ovat "vierailevat tähdet" SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin, kansanedustaja Mikko Alatalo (kesk) ja vihreiden  tamperelaisehdokas Hanna-Kaisa Heilimo sekä viisi pirkkalalaista eri puoluetta edustavaa ehdokasta Harri Aalto (vas), Pirkko Jartti (kok), Jaana Ristimäki-Anttila (ps), Riitta Kuismanen (kd) ja Raimo Flink (Pirkanmaan sitoutumattomat).

Illan aikana yleisöllä on mahdollisuus heittää ehdokkaille kiperiä kysymyksiä niin paneelin lomassa kuin loppukahveilla. Musiikkia ja Pirkkalan toiveita kansanedustajaehdokkaille kuulllaan illan aikana myös.

Eduskuntavaalipaneeli Pirkkalan kunnantalon valtuustosalissa (Suupantie 11) ke 18.3. klo 18-20. Pirkan opiston musiikkiesitys, alustus pormestari Helena Rissanen. Vaalipaneeli, juontaa Antti Jokinen Pirkkalainen-lehdestä. Lopuksi kahvitarjoilun lomassa mahdollisuus keskustella ehdokkaiden kanssa. Järj. Pirkan opisto ja Pirkkalainen-lehti. Tervetuloa!