Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Seitsemän pirkkalalaistahoa on saanut ympäristölautakunnalla avustuksia omaehtoiseen ympäristönsuojelutyöhön. Kokemäenjoen vesistönsuojeluyhdistys sai 1400 euroa Sikojoen kunnostustapahtumaan. Yhdistys aikoo muun muassa kunnostaa taimenen kutusoraikkoja jokeen.
Pro Sikojoki ry. sai 850 euroa Sikojoen luontopolun kunnostukseen ja lintutornin rakentamiseen Sikojoen suistoon, joten sen valmistuttua kelpaa käydä luontoretkellä havainnoimassa kosteikon linnustoa suistossa, missä joki laskee Pyhäjärveen. Ympäristökunnostusta tehdään myös kolmannessa kohteessa varsin lähellä Sikojokea, sillä Jorma Miettinen sai 2000 euroa Pyhäjärven Katajistonlahden ennallistamiseen, muun muassa  Satiaissaaren ympäristön syventämiseen.

Lue näköislehdestä tai printti-Pirkkalaisesta, mitkä muut yhdistykset saivat avustusta tärkeään työhön Pirkkalan ympäristön parantamiseksi.