Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Tampereen kaupungin pysäköinninvalvonta ryhtyy huhtikuun alusta alkaen valvomaan pysäköintiä Hatanpään sairaalan alueella. Remontin vuoksi siellä on poikkeusjärjestelyt, eikä esimerkiksi maksullisia pysäköintipaikkoja ole nyt ollenkaan. Kiekkopaikat ovat etupäässä 2-4 tunnin pysäköintiin. Kun Hatanpään sairaalan remontti alkoi helmikuun alussa, oli tarkoitus, etteivät pysäköinninvalvojat kävisi siellä ensimmäisinä viikkoina. Tieto ei ollut kuitenkaan tavoittanut valvojia ja he kävivät alkupäivinä sakottamassa hämmentyneitä asiakkaita. Myös liikennemerkeissä oleviin pysäköintiaikoihin oli jäänyt vanhaa tietoa. Tilanne on saatu selvitettyä pysäköinninvalvonnan kanssa ja myös kaikki alueen liikennemerkit on päivitetty ajan tasalle.
Sairaalan remontin vuoksi alueen pysäköintijärjestelyjä joudutaan muuttamaan tilanteen mukaan ja myös poistamaan muutamia pysäköintiruutuja. Alueelle pysäköiviä kehotetaankin tarkistamaan huolellisesti pysäköintimerkinnät