Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pääsiäisen vietto on alkamassa räntäsateisessa säässä. Kiirastorstai on vuoden suosituin kirkossakäyntipäivä, kerrotaan Pirkkalan seurakunnasta. Se on pysynyt suosituimpana päivänä vierailla kirkossa vuodesta toiseen.

– Kiirastorstain ehtoolliskirkko tarjoaa mahdollisuuden osallistua ehtoolliselle ja muistella Jeesuksen viimeistä ateriaa yhdessä oppilaiden kanssa. Jumalanpalveluksen päätteeksi alttari puetaan mustaan ja se on vaikuttavaa, kertoo kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth.
Pääsiäisen suuri sanoma on ”Kristus on ylösnoussut!”. Se on voiton juhla. Se muistuttaa meitä siitä, että suurinkin kärsimys päättyy kerran.

Pirkkalassa seurakunta on saanut valmiiksi Pappilan väentuvan korjauksen. Väentupaankin on mahdollisuus tutustua pääsiäisen aikaan Pappilan punamultaisessa maalaismaisemassa. Pappilaan kääntyy tie Vanhan kirkon kohdalta Anian Rantatieltä.

Lue lisää vasemmalla olevasta näköislehdestä tai printti-Pirkkalaisesta, jonka sisällä myös seurakunnan Kirkkoposti-liite.