Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalassa on pureskeltu sunnuntain vaalitulosta ja spekuloitu jatkoa niin puoluevaikuttajien kuin ehdokkaiden piirissä. Pirkkalan keskeisellä keskustavaikuttajalla Raili Naskalilla oli syytä leveään hymyyn. – Nyt on tosi iloinen olo. Vaalimenestys on täysin Juha Sipilän ansiota. Hän on puhaltanut puolueeseen aivan uutta henkeä.
Naskalin mielestä vaalien kärkikolmikko muodostaisi hyvän rungon hallitukselle, jotta Suomen talous saadaan kuntoon.  - Talousasioissa keskustalla, perussuomalaisilla ja kokoomuksella on sama linja. Me emme voi enää elää velaksi.
Pirkkalalaisista kansanedustajaehdokkaista eniten ääniä kerännyt Jaana Ristimäki-Anttila (ps) arvelee myös, että Suomen seuraava hallitus muodostuu keskustan, perussuomalaisten ja kokoomuksen pohjalle.
- Perussuomalaiset nähdään hallituksessa, jos se meistä on kiinni.
Keskustavetoista porvarihallitusta veikkaa niinikään kokoomuksen ehdokkaana ollut Pirkko Jartti.
Vihreät olivat keskustan ohella vaalien selvä voittaja, mutta Pirkkalan vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Riku Merikoski ei usko vihreiden mukanaoloon uudessa hallituksessa. - Isot puolueet tuskin pyytävät meitä mukaan.
Lue lisää vaalikuulumisia lehdestämme