Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Härmälässä Kuuselan Lähitorilla vietetään perjantaina piknik-iltapäivää lukuisin mielenkiintoisin ohjelmin. Huonokaan ilma ei tätä eväsretkeä haittaa, sillä tapahtuma pidetään sateelta ja tuulelta suojassa Kuuselakeskuksen keskusaukiolla kattoikkunoiden alla.
Piknikille voi tuoda mukana omat eväät tai ostaa syömiset paikan päältä lähituottajien myyntipöydistä. Tapahtumassa on luvassa muun muassa torisoittajien musisointia, tarinoita Härmälästä alueen asukkaiden kertomina, hyvän mielen suunnitelmia sekä kirjanvaihtotori.


Keskusaukion reunalla sijaitsevien Kuuselan päiväkodin ja Lähitorin ovet ovat avoinna kaikille. Iltapäivän aikana avataan myös ”Tunteita Lähitorilla” -valokuvanäyttely, jonka kuvaajina ovat olleet Kuuselan senioritalon sekä lähialueen asukkaat. Päivän päätteeksi Lähitori tarjoaa osallistujille kahvia ja leivoksia.
Tapahtuma on ilmainen ja sen järjestävät Tampereen kaupunki, Pirkanmaan Senioripalvelut Oy ja Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra.

Härmälän Kuuselan Lähitorin tapahtumapäivä pe 8. 5. alkaen klo 12.30. Tule mukaan ja varaa paikkasi piknik-pöydästä maksutta Taru Maliselta numerosta 044 512 0806 tai sähköpostitse taru.malinen(a)tvpy.fi. Tapahtumaan voi osallistua myös pöytää varaamatta.