Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalan golfkentällä viime viikolla riehuneet tuhotyön tekijät on tunnistettu ja kaksi heistä, 17- ja 19-vuotiaat tamperelaisnuorukaiset,  pidätetty. Epäiltyjä on kaikkiaan kuusi tamperelaista ja lempääläistä nuorta miestä. Heistä kahta poliisi ei ollut vielä tiistaihin mennessä tavoittanut.

Pojat aiheuttivat viime viikon tiistain ja keskiviikon välisenä yönä golfkentällä yli 20.000 euron vahingot. He olivat ottaneet voimakeinoin käyttöönsä kahdeksan golfautoa, joilla he ajelivat useilla viheriöillä. Viheriöiden lisäksi he rikkoivat kentän irtaimistoa. Myös autot kokivat heidän käsittelyssään kovia.

Golfkentällä ei jääty vaurioita ihmettelemään, vaan korjaustöihin alettiin heti keskiviikkona. Jo vuorokauden kuluessa kenttien hoitajat olivat saaneet vaurioituneet viheriöt kuntoon. Pelit golfkentällä ovat jatkuneet tuhotyöstä huolimatta normaalisti.

Lue lisää näköislehdestä vasemmalta tai printti-Pirkkalaisesta.