Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalan hölkkä kirmataan Pirkkalan kuntakeskuksen lenkkimaastoissa keskiviikkona 5.8. kello 18.30 alkaen. Kilpailukeskus on liikuntatalon vieressä. – Netti-ilmoittautumisaikaa on jatkettu maanantaihin 3.8. kello 22:een, kertoo Hannu Saarijärvi.
Hölkkään voi ilmoittautua toki vielä juoksupäivänä keskiviikkona paikan päällä, mutta osanottomaksu on silloin hieman isompi. Mikä parasta, säätiedotukset lupailevat keskiviikoksi lämmintä keliä.
Hölkästä löytyy kivoja sarjoja lapsille, kuntoilijoille sekä tosissaan kilpailevillekin. Viime vuonna miesten yleisen sarjan (10,6 km) voitti ylivoimaisesti IF Länkenin Lewis Korir.
Yhtä lailla juoksusta ottavat ilon irti kuntosarjalaiset, jotka voivat valita reilun viiden ja kymmenen kilometrin matkojen välillä.
– Kansallisia huippunimiä tulee taatusti nytkin mukaan, kenialaisista ei vielä ole tietoa, Saarijärvi kertoo.
Osallistujia oli viime vuonna 332.  Jokaisesta osanottomaksusta lahjoitetaan euro Pirkkalan seurakunnalle käytettäväksi pirkkalalaisnuorten urheiluvälineisiin. Parhaat palkitaan mm. Pirkkalan K-Citymarket-lahjakortein.  Kaikki maaliin juosseet saavat Pirkkalan hölkässä osallistumismitalin.

Pirkkalan hölkkä ke 5.8. Pirkkalan liikuntatalo. Lähtö: klo 18.30 (lasten sarjat) ja klo 19.00 (muut sarjat) Matkat ja sarjat: 10,6 km: M, M40 ja M/N kuntosarja. 5,5 km: N, N40, M/N50, M60, T/P18, M/N kuntosarja. 2,2 km: T/P12,T/P14.