Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Koskiklinikan uusi lääkäriasema avattiin keskiviikkona Partolassa. Tarjolla on monipuoliset terveyspalvelut kuten yleis- ja erikoislääkäripalvelut, sairaanhoitajapalvelut, laboratoriopalvelut sekä työterveys. Koko perheen avajaistapahtumaa vietetään sunnuntaina. Pirkkalaan avattu lääkärikeskus on Koskiklinikan neljäs toimipiste Pirkanmaalla ja se sijoittuu edellisten tavoin lähelle asiakkaita, vilkkaan kauppakeskittymän yhteyteen.

Koskiklinikan toimitusjohtaja Kari Varkilan mukaan tämä on asiakaspalvelun kannalta ensiarvoisen tärkeää.
– Haluamme olla lähellä asiakkaitamme, joten tuomme palvelumme sinne, missä asiakkaamme ovat ja liikkuvat. Pirkkalan kasvu tulee lähivuosina jatkumaan. Nyt oli sopiva aika tuoda yksityislääkäripalvelut tänne, Varkila kertoo.
Uusi Koskiklinikka on Pirkkalan ensimmäinen yksityinen lääkärikeskus ja sieltä löytyvät monipuoliset lääkäripalvelut niin koko perheelle kuin työterveysasiakkaillekin.
- Uudella lääkäriasemalla palvelevat gynekologian, kirurgian, lastentautien, geriatrian, ihotautien, psykiatrian, urologian sekä korva-nenä- ja kurkkutautien asiantuntijat. Samoin vastaanottoaan pitävät yleislääketieteen erikoislääkärit, yleislääkärit sekä työterveyslääkärit. Jatkossa Pirkkalassa tehdään myös pienkirurgisia toimenpiteitä, Varkila jatkaa.
Asiakkailta tuli jo tiistaiaamuna positiivista palautetta. Ensimmäinen asiakas Jenny Ojala ja hänen äitinsä otettiin kukkakimpun kanssa vastaan.
– Nämä uudet tilat ovat todella viihtyisät. Kiva, että nyt täällä Pirkkalassakin on lähellä lääkäri, Jennyn äiti iloitsi.
Koskiklinikan avajaisia vietetään koko perheen tapahtuman voimin tulevana sunnuntaina. Pääesiintyjänä on nuorison kestosuosikki Mikael Gabriel ja perheen pienimpiä viihdyttävät puolestaan Koiramäen väki sekä lastenorkesteri Kengurumeininki.
Myös Pirkkalan pormestari Helena Rissanen saapuu paikalle lausumaan tervehdyksensä ja Koskiklinikka Pirkkalan lääkärit ovat esittäytymässä ja tavattavissa.

Koskiklinikan avajaiset su 6.9. klo 13–16 Partolan S-marketin parkkipaikalla. Vapaa pääsy.