Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Kattoremontteja tekevän pirkkalalaisen Hämeen Laaturemontti Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki oli viime vuonna Pirkanmaan tulokuningas ja koko Suomessa kolmanneksi kovatuloisin. Hän sai 24,5 miljoonan euron pääomatulot myytyään yrityksensä enemmistön kotimaisen pääomasijoittajan Sentica Partnersin hallinnoimalle rahastolle.
– Kaupalla vahvistettiin yrityksen hartioita. Saimme sen avulla mahdollisuuden kehittää ja laajentaa toimintaamme, Riihimäki kertoo. Riihimäen mukaan tulot onkin käytetty muun muassa yrityksen uusiin toimipisteisiin ja kalustoon.
Pirkkalassa asuu myös verotettavien tulojen Pirkanmaan kakkoseksi ja koko Suomessa sijalle 19 yltänyt Mika Niemi. Hän sai runsaan 10 miljoonan euron pääomatulon myytyään vaimonsa Hannan kanssa ravintolayrityksensä ravintolaketju Restamaxille. Pirkanmaan ansiotulojen ykkönen on pirkkalalainen Mikko Viitavaara. Hämeen Laaturemontin Pirkkalan yksikön päällikkö tienasi viime vuonna 1,1 miljoonaa euroa.