Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Joulunavaus tuo Pirkkalan torille eloa koko viikonlopuksi. Avajaiset kulkueineen ja torvisoittoineen ovat jo perjantaina.  Sunnuntaina järjestetään myyjäiset vapaa-aikakeskuksella.
Perjantaina kello 18 on luvassa joulutorin näyttävä avaus puurotarjoiluineen kello 18. Silloin nähdään yläasteen kynttiläkulkue, kuullaan Pirkkalan kirkkokuoroa, puhallinorkesteria ja pormestarin puhe.
Joulupukki on tietty paikalla perjantaina ja myös lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina Suupantorin esiintymislavalla nähdään tiernapoikaesitys. Sunnuntain toriohjelmasta voi poimia vaikkapa Pirkkalan Soittoniekkojen ja Ransu Karvakuonon musiikkiesityksen.
Pyhänä joulunavaus laajenee vapaa-aikakeskukseen, missä järjestetään perinteiset myyjäiset. Vaparilla on luvassa myös musiikkia ja muuta ohjelmaa.

Joulutorin avajaiset pe 20.11. klo 18 Suupantorilla, puurotarjoilu, joulupukki, Pirkkalan kirkkokuoro, puhallinorkesteri avauspuhe, myyntipisteitä.
Joulutori pe 17-20, la ja su 11-17. Myyjäiset vapaa-aikakeskus su 12-16. Katso tarkka ohjelma lehtemme ilmoituksesta sivuilla 10-11.