Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Kaikille pirkkalalaisille avoin uudenvuoden ilotulitus on vaihtanut paikkaa. Raketit lentävät uuden vuoden aattona torstaina ilmaan Haikan urheilukentältä Pyhäjärven rannasta. Aikaisemmin vuosi on otettu vastaan Haikan torilla Naistenmatkantien lähellä.
– Täällä on oleellisesti paremmat katseluolosuhteet ja paikka on myös turvallisempi, kertovat järjestäjät. Katsojille annetaan Haikasta ohjeet, että alas itse kentälle ei saa missään tapauksessa mennä. Tulitus näkyy parhaiten kenttää reunustavilta kaduilta ja töyräiltä.
Vaikka ollaan Haikassa, niin sisäpiirissä ei juhlita, vaan kaikki halukkaat voivat tulla tulitusta katsomaan. Haikan omakotiyhdistystä on sponsoroinut rakettien hankinnassa vahvasti Pirkkalainen-lehti ja Pirkkala-Seura.

Uuden vuoden vastaanotto ja ilotulitus Haikan urheilukentällä (Haikanlahden ranta Keskuskadun päässä) to 31.12. klo 23.40. Järj. Haikan omakotiyhdistys. Lue lisää näköislehdestämme ja printti-Pirkkalaisesta 30.12.