Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Suomen 16-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue tarjoili Pirkkalaan runsaslukuisena saapuneelle yleisölle upean 2-1 -voiton Tsekistä viime perjantaina. Suomen joukkueeseen oli päässyt kaksi pirkanmaalaista kiekkoilijaa: Tapparan Kristian Tanus ja Jaakko Vuorinen. Hallin tunnelma ylsi kansainväliselle tasolle, kun ennen Suomen peliä Venäjä ja Ruotsi ottivat yhteen jännittävässä kamppailussa, jonka Venäjä voitti niukasti 5-4. Pingviinien puheenjohtaja Rami Kujala oli tyytyväinen ja kertoi tapahtuman sujuneen järjestäjien kannalta nappiin. Lippuja oli myyty ennakkoon 200 huolimatta Tapparan samalle illalle osuneesta ensimmäisestä liigafinaalista.

Pirkkalalaista väriä nähtiin myös jäällä. U16-ikäluokan maajoukkueessa itsekin pelannut Pingviini-lähtöinen maalivahti Eetu Nieminen sekä niinikään Pingviini-kasvatti, naisten maajoukkuehyökkääjä Sara Säkkinen vannoivat ennen kansallislauluja Leijona-valan.

Mäntässä ja Nokialla pelatuissa otteluissaan Suomi kärsi niukat tappiot voittolaukauskisassa Venäjälle ja jatkoajalla Ruotsille. Neljän maan turnauksen voitti lopulta Venäjä 8 pisteellä ja Suomi oli kolmas tasapisteissä (5) Ruotsin kanssa.

Katso heti lisää kuvia Faceboook-sivuiltamme. Lue lisää keskiviikon printti-Pirkkalaisesta tai näköislehdestä.