Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkala on tehnyt historiansa suurimmat tonttikaupat. Kunnanhallitus hyväksyi maanantaina 6,8 hehtaarin tontin myynnin Linnakalliosta 3,25 miljoonan euron hintaan. Ostajana on ylöjärveläinen Stilberg Oy, jonka toimialana on henkilö- ja pakettiautojen, keskiraskaan ja raskaan kaluston sekä työkoneiden ja niiden tarvikkeiden kauppa. Yhtiön on määrä alkaa rakentaa tontille omia 3500 neliön toimitiloja pikaisesti. Jatkossa Stilbergin on määrä rakentaa ostamalleen tontille lisää tiloja muiden yritysten vuokrakäyttöön. Linnakalliosta tehdään autoalan yritysten kauppapaikka.
– Yritykset ostavat Linnakalliosta nyt tulevaisuutta ja hyvää sijaintia, sanoo Pirkkalan elinkeinojohtaja Marko Tulokas. Puskiaisten moottoritien aikanaan valmistuttua kyseessä on vielä nykyistä houkuttavampi liikenteen solmukohta.

Tulokkaan mukaan Linnakalliossa on vapaana enää viisi hehtaaria yritystonttimaata. Tontteja ovat alueelta varanneet muiden muassa Motorcenter-hanke, kuljetusliike Enset, Komatsu Forest, Talliosake ja Suomen autolasitukku. Uusia kaavoitushankkeita lähiseuduilla on menossa.

Lue lisää printti-Pirkkalaisesta tai oheisesta näköislehdestä