Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Vähäjärvelle avautui torstaina kilometrin mittainen luistelurata.

Vähäjärvelle Pirkkalan kuntakeskuksessa on juuri aurattu luistelurata kunnan toimesta. Helpoiten radalle pääsee Lammaspolun päästä ja Kurikanvainion uimarannalta, joihin on aurattu kulkureitti radalle saakka. Vapaa-aikakeskuksen kuntopisteen vieressä on penkki luistinten vaihtoa varten. Autolla tultaessa on kätevintä pysäköidä vapaa-aikakeskukselle.

Vesien päällä luistelua on tarjolla myös Pyhäjärvelle talkoovoimin tehdyllä radalla, joka kulkee noin kymmenen kilometriä suuntaansa Savilahdesta Reippiin. Jäälle pääsee esimerkiksi Reipin uimarannalta, missä on lähellä parkkipaikkoja. Reitin kartta löytyy Pirkkalaisen Facebook-sivuilta. Ota mukaan pakolliset turvavarusteet naskaleista vedenpitävään reppuun  - ja eväät!

Ulkoliikuntatalvi on nyt muutenkin parhaimmillaan. Pirkkalassa on viisi ulkokaukaloa, joiden kyljestä löytyy usein myös avojää. Lisäksi on viisi avojäätä ja leikkikentille tehtyjä pikkujäitä. Kaikki hiihtolenkit ovat kunnan mukaan nyt hyväkuntoisia. Niiden karttoja ja hoitotilanne löytyy Pirkkalan kunnan kotisivuilta.