Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalan frisbeegolfrata on määrä laajentaa kartassa punaisella merkitylle alueelle.

Seiväslammen rantaa aiotaan raivata frisbeegolfradan laajennusta varten ja lammen rantaan tehdään myös nuotiopaikka. Asiaa koskeva Pirkkalan kunnan suunnitelma on vielä keskiviikkoon asti nähtävänä mielipiteitä varten.

Kurikan metsään valmistui 12-väyläinen frisbeegolf-rata keväällä 2015. Suunnitelma tarkoittaa 12-väyläisen radan laajentamista 18-väyläiseksi eli täysimittaiseksi radaksi. 18 väylän rata mahdollistaa virallisten kilpailujen järjestämisen ja loiventaa radankäytön ruuhkahuippuja. Suunnitelman selosteen mukaan heittopaikat ja korit on sijoitettu olemassa olevia pieniä polkuja sekä luonnollisia aukkoja metsässä hyödyntäen, turhaa puuston harventamista ja poistamista välttäen ja pääosa väylistä saadaan riittävän leveiksi raivaamalla ja oksia karsimalla.
Frisbeegolf-radan laajennus sijoittuu kunnan omistamalle alueelle, Järvenpään asuinalueen vieressä olevan Seiväslammen takaiseen metsään.
Frisbeegolf-radan laajennuksen yhteydessä Seiväslammen pohjoisen puoleista rantaa on määrä raivata. Rannalle tuodaan hiekkaa ja sijoitetaan istuimia, roska-astia ja nuotiopaikka.