Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VIIME vuonna abien lähtiessä penkkariajelulle oli heidän taustalla näkyvä Silmu-lukionsa vielä rakenteilla.

Penkkaripäivä on täydessä vauhdissa Pirkkalan lukiolla. Autot lähtevät liikkeelle kuntakeskuksessa sijaitsevan Silmu-lukion vierestä aivan pian. Arvioitu lähtöaika on kello 11.20. Abien asuja ja autojen julisteita pääsee ihailemaan ja karkkeja tavoittelemaan heti lähdön jälkeen kätevästi vaikkapa Koulutien ja Suupantien risteyksessä. Tampereelle autot ajavat Naistenmatkantietä, joten karkkeja voi mennä tavoittelemaan ja abeille vilkuttamaan reitillä myös Nuolialan ja Pereen kohdalle.

Meneillään on Pirkkalan yhteislukion ja koko Suomen abiturienttien viimeinen kouluviikko. Se käynnistyi maanantaina ylioppilaskirjoitusten äidinkielen ja kirjallisuuden tekstitaitokokeella. Yo-kokeet jatkuvat maaliskuussa.

Abien lähdettyä lukion kakkosluokkalaiset juhlivat Wanhojen päivää perjantaina. Wanhojen tanssit vapaa-aikakeskuksessa pe 16.2. klo 18-20. Vapaa pääsy. Aamupäivän aikana wanhat käyvät tanssimassa muun muassa alakouluilla ja senioritalo Pihlajamäessä. Wanhojen päivän päätteeksi vapaa-aikakeskuksessa järjestetään perinteiset Wanhojen tanssit.