Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pingviini-kasvatti Sara Säkkinen voitti olympiapronssia jääkiekossa. Keskiviikkona hänet voi tavata Pirkkalan jäähallilla mitalikahveilla.

– Aivan huikeat tunnelmat. Vieläkään ei oikein tajua, mitä on tapahtunut, huokasi naisleijonissa olympiapronssia voittanut Pirkkalan Pingviinien kasvatti Sara Säkkinen maanantaina - nyt jo turvallisesti kotimaan kamaralla Helsingissä.

– Olen aivan kohta lähdössä takaisin lentoasemalle, missä on iltapäivällä olympiajoukkueen kotiintulo- ja mitalijuhlat.

Sara itse palasi Etelä-Koreasta joukkueensa kanssa jo hieman aikaisemmin kuin olympiavoittaja Iivo Niskanen, sunnuntaina hopealle sivakoinut Krista Pärmäkoski ja muut viikonloppuna kisailleet urheilijat.

Pingviinit juhlistaa kasvattinsa olympiamitalia mitalikahveilla Pirkkalan jäähallissa keskiviikkona. Sara on paikalla mitaleineen. Pikkutytöstä asti Pirkkalassa asunut Sara opetteli kiekon salat Pingvinien poikajoukkueissa. Viime vuodet hän on opiskellut Kuortaneen urheilulukiossa, mistä kirjoittaa ylioppilaaksi tänä keväänä.

– Tervetuloa hallille keskiviikkona niin Pingviinien väki kuin kaikki muutkin pirkkalalaiset Saraa onnittelemaan. Pingviinit tarjoaa kahvit, tämä on seuralle niin upea asia, toivottelee seuran puheenjohtaja Rami Kujala.

Sara Säkkisen mitalikahvit Pirkkalan jäähallissa ke 28.2. klo 16.30-18.