Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Hippohiihdot Toiviossa keväällä 2016. Keskiviikkona taas kisaillaan, nyt Keskuskentällä.

Suositut Hippo-hiihdot järjestetään Pirkkalassa keskiviikkona 7.3. Hiihtojärjestelyistä vastaavassa Pirkkalan Hiihtäjissä ennakoidaan, että olosuhteet ovat tapahtumalle mainiot. Säätiedotus lupailee noin 10 asteen pakkaslukemia, joten lämmin vaatetus on kuitenkin tarpeen.

Viime vuonna Hippo-hiihtoja ei päästy järjestämään huonon lumitilanteen takia, joten edellisen kerran Hippo-kisaa on sivakoitu Pirkkalassa kaksi vuotta sitten. Silloin osanottajia oli peräti 215.

Tapahtumapaikkana hiihdoille on keskuskenttä vapaa-aikakeskuksen vieressä Pirkkalan kuntakeskuksessa.

– Odotamme paikalle runsain joukoin tulevaisuuden Niskasia ja Pärmäkoskia, ja näissä riennoissa kaikkia kannustetaan ja kaikki saavat loistaa mitalien kanssa, kerrotaan OP Tampereelta.

Kisoihin ennättää ilmoittautua vielä kisapäivänä 17.30 alkaen. Hiihdot alkavat kello 18. Parkkipaikkana toimii koulukeskuksen ja vapaa-aikakeskuksen pysäköintialue.

Hippo-hiihdot Pirkkalan keskuskentällä (Koulutie) ke 7.3. klo 18. Omat sarjat tytöille ja pojiille (s. 2008-2014). Ilm. paikan päällä klo 17.30-18. Perinteinen tyyli. Kaikille hiihtäjille palkinto ja mehu. Järj. OP Tampere, Pirkkalan hiihtäjät.