Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Lukijan kuva. – Vähäjärven rannassa on illan hiljainen ja rauhallinen hetki! "Ei liikahda oksakaan", tunnelmoi Kalevi Lehtonen.

Ilmojen haltija lupailee upeita kelejä. Kaikki tarpeet upeaan pääsiäisviikonloppuun ovat koossa - niin hiljentyen, aktiivisesti osallistuen kuin luonnossa liikkuen.

Pirkkalan kirkoissa tai Pappilassa on toimintaa jokaisena pääsiäispäivänä. Kiirastorstaina Pirkkalan kirkossa vietetään ehtoollista kello 20, ja kirkko puetaan mustaan. Pitkäperjantaina siellä on sanajumalanpalvelus kello 10.
Jeesuksen kuolinhetken hartaus pidetään Pappilan väentuvassa pitkäperjantaina kello 15.
Lauantaina 31.3. Pappilassa vietetään nuorten pääsiäistä. Saman päivän iltana Pirkkalan Vanhassa kirkossa on Valon messu kello 23.
Ensimmäistä pääsiäispäivää juhlitaan Pirkkalan kirkossa sunnuntain 1.4. messussa kello 10. Messun jälkeen kirkossa voi nauttia pääsiäisen juhlabrunssin, jonka tuotto menee lähetystyölle.
Toisena pääsiäispäivänä, maanantaina 2.4., Vanhassa kirkossa pidetään perhekirkko kello 16.Maanantaina  Pirkkalan kirkossa voi  vielä kuunnella pääsiäismusiikkia ja nauttia ehtoollista kello 18.
Pirkkalan ruokakaupat ovat avoinna joka päivä koko pääsiäisen ajan. Pirkkalan apteekkien pääsiäisen aukioloajat löytyvät tämän viikon Pirkkalaisesta.
Pääkirjasto ja Nuolialan kirjasto palvelevat kiirastorstaina kello 10-17. Toivion omatoimikirjasto on avoinna, muuten kirjastot ovat kiinni.

Pirkkalaisen väki toivottaa lukijoille hyvää pääsiäistä!