Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Keskuskentällä pääsi harjoittelemaan muun muassa temppuilua pallon kanssa.

Keskuskentällä oli tänään keskiviikkona vipinää, kun puolentuhatta Pirkkalan koululaista ja päiväkotilasta otti siellä tuntumaa jalkapalloon. Vihreä kortti -futispäivän järjesti Ilves Futis-Liiga.

Nuorimmat osanottajat olivat vuonna 2016 syntyneitä ja vanhimmat peruskoulun kuudesluokkalaisia. Kentälle rakennetuilla rasteilla he pääsivät harjoittelemaan muun muassa laukaisua, temppuilua pallon kanssa ja pienimuotoista jalkapallopeliä.

Vuosittain järjestettävän jalkapallokiertueen tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua jalkapalloon ja antaa kaikille osallistujille onnistumisen elämyksiä. Tapahtuman vetäjinä toimii  Ilveksen naisten ja miesten liigapelaajia sekä Ilveksen toimihenkilöitä. Keskuskentällä oli tänään opastamassa jalkapallon saloihin muun muassa Veikkausliigassa Ilveksen edustusjoukkueessa pelaavat Lauri Ala-Myllymäki ja Tatu Miettunen, jotka ovat Ilves Futis-Liiga Pirkkalan omia kasvatteja.

Lue lisää ensi viikon Pirkkalaisesta.