Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Nordea sulkee Pirkkalan konttorinsa 31. toukokuuta.

Nordean Pirkkalan konttori suljetaan 31. toukokuuta. Toukokuun loppuun asti Pirkkalan konttori on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin kello 10-16.30 ja tarjoaa asiakkaille digineuvontaa.

Nordea perustelee sulkua sillä, että sekä asiakkaiden pankkipalveluiden tarpeet että asiointitavat ovat muuttuneet viime vuosina voimakkaasti. Päivittäiset pankkiasiat hoidetaan pääasiassa omatoimisesti verkon, puhelimen ja maksukorttien avulla.

 

– Viimeisen vuoden aikana verkon tai puhelimen kautta käydyt tapaamiset ovat lisänneet suosiotaan valtavasti, ja pankkipalveluiden kehitys kohdistuu tällä hetkellä koko toimialalla vahvasti digitaalisten palveluiden tarjonnan lisäämiseen ja uudenlaisten palveluiden kehitykseen, kertoo Nordean Tampereen toimipaikan johtaja Tomi Tulonen.

– Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi tapaamaan meitä ja käymään läpi sekä päivittäisten raha-asioiden hoitoon että muihinkin tarpeisiin liittyviä kysymyksiä. Tarjoamme konttoreissa opastusta sähköisten asiointikanavien ja pankkitunnusten käytössä. Haluamme tukea kaikkia asiakkaitamme digitaalisen yhteiskunnan hyödyntämisessä ja löytää kullekin asiakkaalle sopivimmat palvelut ja asiointitavat, Tomi Tulonen sanoo.

 

 Nordean konttori Tampereella Hämeenkatu 22:ssa on auki arkisin kello 10-18. Ajanvarauksella tapaamisia voi myös sopia aukioloaikojen ulkopuolella arkiaamuisin ja iltaisin. Lähin kassapalvelukonttori löytyy Tampereelta osoitteesta Hämeenkatu 7.