Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Piha- ja puutarha on teemana Pirkkalaisessa ke 9. toukokuuta. Lehti on hyvä paikka mainostaa alan tuotteita ja palveluita.

Pirkkalaiseen ilmoituksia ja juttuja toimittavien kannattaa tällä viikolla huomata, että ke 2.5. lehteemme tarkoitetut aineistot on vapun takia toimitettava meille jo kuluvan viikon perjantaina 27. huhtikuuta. Ilmoitukset kello 12 mennessä ja yhdistyspalstat ja ilmoitustori kello 10 mennessä. Vapun takia Pirkkalainen menee painoon jo aamulla maanantaina vappuaattona. Vappumenoista kerrotaan tarkemmin huomenna ilmestyvässä lehdessä - niitäkin Pirkkalassa on joskaan ei pilvin pimein.

Ilmoitusosastomme muistuttaa, että ke 9.5. lehdessä on teemana Piha ja puutarha. Lehdessä on vahvasti paikallisia juttuja ja se on mainio paikka mainostaa kaikenlaisia kodinlaittoon, pihaan ja asunnon myyntiin liittyviä tuotteita ja palveluita. Kevät on pesänlaittoaikaa. Teemalehti jaetaan ekstrana noin 1300 yritykseen Pirkkalassa, Sarankulmassa ja Härmälässä! Mainostarjouksia voi kysellä Helga Soukolalta p. 03 3143 1915 ja 040 592 2055 ja ilmoituskonttorimme uudelta kasvolta Jaana Huttuselta p. 03 3143 1914. Ilmoitusvaraukset toivotaan 3.5. mennessä. Yhteyksiä saa otettua mainiosti myös sähköpostilla ilmoitukset(at)pirkkalainen.com sekä nettisivuillamme olevien lomakkeiden avulla.

Hauskaa vapun ja kesän odotusta!