Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Nappaa mukaasi, jos löydät tänään patalapun vaikka puiston penkiltä. Nämä lappukaunottaret ovat Härmälän marttojen tekemiä.

Jos löydät tänään patalapun puiston penkiltä, nappaa se mukaasi hyvällä omallatunnolla. Tänään 3.5. nimittäin vietetään marttojen patalappupäivää. Tempauksen tavoitteena on yllättää ja ilahduttaa ja samalla kannustaa tekemään itse ja lisätä kotityön arvostusta.

Puistojen ja muiden julkisten paikkojen lisäksi martat voivat tulla tuomaan käytännöllistä yllätyslahjaansa vaikka työpaikalle. Pirkkalaisen toimituksessa patalapuilla kävi ilahduttamassa Härmälän martoissa toimiva pirkkalalainen Raija Hyvönen. Hänen kassistaan löytyi nippu härmäläläismarttojen eri tekniikoin tekemiä erilaisia, toinen toistaan kauniimpia kädensuojia.

Patalapuista löytyvillä viesteillä martat muistuttavat, että "Elämä on parasta itse tehtynä" tai kutsuvat mukaan toimintaansa.

Marttojen toiveena on, että patalapun saaja jakaisi kuvan siitä somessa aihetunnisteella #martalta. Instagramissa kuvan jakaneet pääsevät mukaan marttatuotteiden arvontaan.