Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Satakunnan lennostossa esiintyy tänään kello 17.40  Hornet-hävittäjä ja Ilmavoimien Midnight Hawks -taitolentoryhmä. Taivaalle kannattaa tähyillä alkaen kello 17.40.

Satakunnan lennostossa on parhaillaan menossa avoimien ovien Sotilasilmailusta ammatti - ja Intti tutuksi -tapahtuma. Perinteiseen tapahtumaan on vapaa pääsy ja sinne voi mennä kuka vain tutustumaan sekä lennoston lentävään että maassa käytettävään kalustoon. Luvassa on myös lentonäytöksiä ja maalla tapahtuvia toimintanäytöksiä.

Tuttuun tapaan paikan päällä voi nauttia sotilaskodin ja Leijona cateringin tarjoiluista.

Kello 15.25 alkaen ohjelmassa on Arctic Eagles, VN-esittelylento ja soittokunnan Combo. Kello 17.40 alkaen taivaalla voi ihastella HH-helikopterin ja NH90-helikopterin esittelylentoja, Pitts-12:a, Ilmavoimien Midnight Hawks -taitolentoryhmän esitystä, Hawk- ja Hornet -sooloa sekä Midnight Hawksien ja Hornetin ylilentoa.

Lennoston ovet sulkeutuvat klo 19. Helpoimmin lennostoon pääsee bussilla, Tampere-Pirkkalan lentokentältä on sinne non stop -tyyppinen kuljetus linjan 1 pysäkiltä. Henkilöautoille on rajoitetusti pysäköintitilaa tukikohdan vieressä ja kauempana Varuskunnantiellä.

Sotilasilmailusta ammatti - ja Intti tutuksi -tapahtuma Satakunnan lennostossa ti 15.5. klo 12-19. Vapaa pääsy.