Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

JUHA Leppänen alias Aron (vas.) ja Kokkovuoren haulikkokeskuksen oma Elvis Juha Hokkanen (oik.) järjestävät lauantaina omat tapahtumansa Pirkkalassa.  Niiden välissä voi osallistua Pirkkalan isäkerhon Kovat piipussa -tapahtumaan, jota varten tämä sauna tuodaan Vähäjärven rantaan. Luvassa on tähtivieraiden ryydittämää puhetta isyydestä ja parisuhteesta. Keskellä isäkerholaiset Henri Tuomisto (ovella), Jarmo Hautamäki ja Jouni Ruuskanen.

Pirkkalan isäkerho järjestää tulevana lauantaina lukiolla Kovat piipussa -tapahtuman, jossa viihdytään ja jutellaan tosissaan isyydestä, parisuhteesta ja vanhemmuudesta. Ajatuksia tulee herättelemään nippu valtakunnallisesti tunnettuja vieraita: stand up -koomikko Mikko Vaismaa, naisen orgasmista kirjan kirjoittanut seksuaaliterapeutti Marja Kihlström, parisuhde­blogisti Sami Minkkinen ja kirjailija Petri Tamminen.
– Ajelen Vähäjärven rantaan pari peräkärrysaunaa, joissa voi rentoutua ohjelman jälkeen, lupaa isäkerhoaktivisti, rantaperkiöläinen Jouni Ruuskanen.

Isäkerho aloitti toimintansa Pirkkalassa talvella. Se on kunnan elämäntaparyhmän ideoimaa rentoa toimintaa. Marraskuun lähtölaukaukseen Pirkan Pirtillä osallistui 70 henkeä.
– Käytännön toiminta on näiden iltatapahtumien lisäksi ollut sählyvuoro yläasteen salissa lauantaisin kello 14. Se on ilmainen. Ryhmässä on 30 jäsentä ja aktiivipelaajia kymmenisen, kertoo Jouni Ruuskanen.

Kovat piipussa -tapahtumapäivä on nimetty Pirkkalassa Superlauantaiksi, sillä tuolloin järjestetään Kokkovuoren haulikkoradalla avointen ovien päivä ja illalla Juha Leppänen alias Aron tuo Haikan lavalle upean 50´s Summer Festival -tapahtuman.
Tapahtumat on ajoitettu ja järjestetty niin, että vaikka kaikissa voi käydä.


– Minä ainakin aion käydä kaikki läpi, vakuuttaa loukonlahtelainen Janne Hokkanen, joka on yhtä innokas Elvis- ja haulikkomies.
Kokkovuoreen on ilmainen bussikuljetus Pirkkalan vapaa-aikakeskukselta.Takaisin voi palata bussilla tai pyöräillen / hölkäten. Kuntoiluväkeä opastaa ja vetää Jarmo Hautamäki.

Kovat piipussa. Pirkkalan superlauantai 19.5.:
Kokkovuoren haulikkokeskuksen avoimet ovet klo 10-15. Kahvi- ja soppatarjoilu  sekä  haulikkoammuntaa. Vapaa pääsy. Ilmainen bussikuljetus vapaa-aikakeskukselta klo 10 ja 12, paluu klo 15.

Puhetta parisuhteesta ja vanhemmuudesta Pirkkalan lukiolla (Koulutie 6)klo 15.30-18. Vapaa pääsy miehille ja naisille, tilaisuuden jälkeen saunomismahdollisuus peräkärry­saunoissa ja makkaraa. Järj. Pirkkalan isäkerho / kunnan elämäntaparyhmä.

50´s Summer Festival Haikan lavalla klo 19. Ameriikan herkkuja, Miss 50´s -kisa, Aron & Cool Company, Jeena & Vauhtikallot, Kunto Ojansivu. Liput 20 e.