Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Jukka Poika tulee lauantaina Pirkkalan Summer Boomiin.

Satakunnan lennoston satavuotisuutta juhlistava Hornet-lento perjantaina ja Summer Boom -tapahtumaan lauantaina saapuva Jukka Poika ovat viikonlopun tähdet, joita voi katsella Pirkkalasta ja Pirkkalassa.

Satakunnan lennosto täyttää tänään perjantaina sata vuotta. Lennosto juhlii Hotelli Rosendahlissa Tampereella. Pirkkalastakin voi hyvin seurata ensin Pyynikin uimarannan kohdalla iltakuuden aikaan tapahtuvaa ylilentoa viidellä koneella (Hornet, Hawk, Casa, Pilatus, Learjet-suihkukone) ja heti sen päälle Hornetin esittelylentoa kello 18.05.

Lauantaina järjestetään Summer Boom Pirkkalan Pirkkalan keskusurheilukentällä kello 17.30-21. Mukana ovat Jukka Poika & Jam Original Band, Sini Yasemin, Ronja, Olivia & Lotta. Vapaa pääsy. Summer boom on ikärajaton ja päihteeton tapahtuma, jonka järjestää Pirkkalan kunnan nuoriso- ja kulttuuripalvelut.