Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

HIPHOPIN lasten MM-kisoihin matkaava Street kids tanssi Meidän Pirkkala -tapahtumassa torstaina.

Meidän Pirkkala -tapahtuma kokosi vapaa-aikakeskukselle, urheilukentälle ja Vähäjärven rantamille tuhansia kävijöitä torstai-iltana. Kymmenet yhdistykset esittelivät tarjontaansa, samoin kunta ja seurakunta palvelujaan. Paloautot ja toimintapisteet kiinnostivat, ilmaiset makkarat, karkit ja esitteet tekivät kauppansa. Kävijät saivat kokeilla ihan käytännössä, miltä tuntuu polkea triathlonpyörää, lyödä golfia tai soutaa kirkkoveneellä. Monien mielestä Meidän Pirkkala on vuoden upein tapahtuma Pirkkalassa.

– Olemme asuneet Pirkkalassa neljä vuotta ja tämä on toinen kerta täällä, kertoi poikiensa Peetun ja Roopen kanssa paikalle saapunut Teija Sorri.

– Pirkkala on pieni ja viihtyisä paikka. Olemme tykänneet asua täällä. Lapsista Roope käy Naistenmatkan esikoulua ja Peetu on Pereen päiväkodissa, Teija kertoi.

Esiintymässä nähtiin muiden muassa tamperelaisen Dance Actionsin tyttöjen hiphop-ryhmä Street kids, joka lähtee lokakuussa lajin lasten MM-kilpailuihin Puolaan. Kuuden tanssijan ryhmässä on kaksi pirkkalalaista tyttöä, Helmi Kaivonen ja Viola Varjos.

 
Katso lisää kuvia facebook-sivuiltamme ja lue lisää 29.8. Pirkkalaisesta.