Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkala triathloniin osallistuu myös Juha Riikonen, joka on tunnettu värikkäistä kuntoilutempauksistaan. Hän on muun muassa yrittänyt urakoida kolmea täysimittaista triathlonia yhdellä kertaa ja polkenut pyöräilyosuuden armeijan polkupyörällä.

Pirkkalan ensimmäinen triathlon-tapahtuma järjestetään vapaa-aikakeskuksen ja Vähäjärven ympäristössä lauantaina 1.9. Kaikenikäisille tarkoitetussa koko perheen tapahtumassa on sarjoja lapsille, perheille, erityisryhmille, triathlonia kokeilemaan haluaville sekä jo kokeneille harrastajille. Lasten kisat, perhekisa ja specialkisa pidetään aamupäivällä, muut sarjat iltapäivällä. Triathlon tuo kovaa vauhtia viilettäviä pyöräilijöitä Pirkkalan kaduille, joten autoilijoilta ja muilta teillä liikkujilta vaaditaan tarkkaavaisuutta. Kisoihin oli perjantaina ilmoittautunut vajaat sata harrastajaa. Ilmoittautuminen onnistuu vielä kisapäivänäkin.

Kilpailun pääsarja on iltapäivällä kisattava Pirkkala sprint. Se kuten muutkin päivän aikana käytävät kisat ovat huomattavasti normaalia triathlonia lyhyempiä koitoksia. Sprintissä kisataan uintimatkana 750 metriä, pyöräily 20 kilometriä ja juoksu viisi kilometriä. Lähtö tapahtuu uintiosuudella Vähäjärvellä.

Pirkkala Triathlon Vähäjärven maisemissa vapaa-aikakeskuksen vieressä la 1.9.  Kello 9-10.30 lasten sarjat ja niiden palkintojenjako, klo 11 perhekisa, klo 12 specialkisa, klo 14 triathlonin kokeilua, klo 16 Pirkkala sprint ja klo 18 palkintojenjako.