Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pelle Miljoona Oy piipahti Pirkkalassa ennen lähtöään 40-vuotiskiertueelleen. Vasemmalta Pelle Miljoona, Ari Taskinen, Andy McCoy ja Tumppi Varonen. Joukosta puuttui Sami Yaffa. Kuva: Mika Nyyssönen

Ohikulkijat hieraisivat silmiään, kun Suupantorilla astelivat maanantaina legendaarisen Pelle Miljoonan alkuperäisen bändin jäsenet, kuvassa vasemmalta Pelle Miljoona, Ari Taskinen, Andy McCoy ja Tumppi Varonen. Joukosta puuttui vain Sami Yaffa.

Kuvassa näkyvät herrat ovat levyttäneet muun muassa klassikon Moottoritie on kuuma. Sen sävelsi Ari Taskinen ja sanoitti Pelle Miljoona. Tumppi Varonen muistetaan myös Problems-yhtyeen solistina ja Andy McCoy Hanoi Rocks -ikonina.

Pirkkalasta bändi suuntasi Pelle Miljoona Oy:n 40-vuotisjuhlakiertueelle, joka ottaa varaslähdön perinteisessä Fugefest-tapahtumassa Fuengirolassa, Espanjassa 20. päivä lokakuuta. 

Tampereella kiertueen keikka on to 22. marraskuuta Tampere-talossa. Keikan rungon muodostavat 1980 ilmestyneen Moottoritie on kuuma -albumin kappaleet, kuten Juokse villi lapsi, Hyvää yötä maailma ja muut ikivihreät.

Edellä mainittu kokoonpano kuitenkin hajosi juuri ennen menestyksen kruunaavaa, jo sovittua konserttikiertuetta. Andy McCoy ja Sami Yaffa jättivät yhtyeen ja muuttivat Tukholmaan perustamaan Hanoi Rocks -yhtyettä.