Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Suupan torilla oli tänään tavattavissa seurakuntavaalien ehdokkaita eri valitsijayhdistyksistä.

Suupan torilla pääsi tänään perjantai-iltapäivänä juttelemaan seurakuntavaaliehdokkaitten kanssa ja maistelemaan samalla muurinpohjalättyjä. Sää ei ollut kovin suosiollinen tapahtumalle, mutta tihkusateesta ja pimeydestä huolimatta torilla oli sekä ehdokkaita että kuntalaisia.

Jos on oikein nopea, tapahtumaan ennättää vielä. Se päättyy kello 17.30, minkä jälkeen Vähäjärvellä alkaa perinteinen lyhtyvaellus järven ympäri.  Seurakunnan järjestämä lyhtyvaellus on kaikille avoin ulkoilutapahtuma, johon lähdetään vapaa-aikakeskuksen pihasta kello 18. Vaelluksen päätteeksi Kurikan rannassa on lyhyt hartaushetki, jonka toimittaa pastori Reetta Mäkinen. Myös partiolaiset ovat toteuttamassa vaellusta. Mukaan voi ottaa oman lyhdyn.

Seurakuntavaalien ehdokkaita tavattavissa Suupantorilla pe 2.11. klo 17.30 saakka. Lyhtyvaellus Vähäjärven ympäri klo 18. Lähtö vapaa-aikakeskuksen pihasta. Vaelluksen päätteeksi hartaushetki Kurikan rannassa. Oman lyhdyn voi ottaa mukaan.