Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Nuolialan koulun uusi suurikokoinen liikuntasali on jo mukavasti hahmollaan. Kuva: Anne Majava.

Pirkkalan kunta järjestää kilpailun taideteoksen löytämiseksi Nuolialan koululle. Nuolialaan rakentuu parhaillaan koulun laajennusosa. Yhtenäiskoulu aloittaa ensi vuoden elokuussa, jonka jälkeen Nuolialan koulussa opiskelee oppilaita vuosiluokilla 0-9.
Lisäksi koulurakennukseen tulee kirjasto ja nuorisotilat. Iltaisin ja viikonloppuisin koulurakennuksessa on harrastustoimintaa.
Kilpailun tarkoituksena on löytää teos tai moniosainen teoskokonaisuus koululle. Teoksesta maksetaan 25.000 euron korvaus ja sen pitää valmistua ensi elokuun alkuun mennessä.
Kilpailutyöt on jätettävä kunnalle tammikun loppuun mennessä.
Voittajateoksen valitsee 22. helmikuuta palkintolautakunta. Sen puheenjohtajana on opetuspäällikkö Mika Luukkanen ja jäseninä niin kunnan, koulun kuin taidealan edustajia.
Lisätietoja kilpailusta mahdollisille osanottajille antavat opetuspäällikkö Mika Luukkanen ja Nuolialan koulun rehtori Teemu Keronen. Tämän viikon perjantaina koululla järjestetään tutustumistilaisuus, jossa kilpailuun mahdollisesti osallistuvat taiteilijat voivat tutustua koulun tiloihin.