Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VIIME vuodenvaihteen ilotulitus keräsi mukavasti väkeä urheilukentän liepeille ihastelemaan.

Pirkkala-seura ja Pirkkalainen-lehti järjestävät järjestyksessään kolmannen uudenvuoden ilotulituksen urheilukentän vieressä vuoden vaihtuessa. Viime vuoden aikaistetusta aikataulusta saatiin lapsiperheiltä hyvää palautetta, joten tapahtuma alkaa myös tänä vuonna iltakymmeneltä.
– Saimme jälleen mukaan ison joukon paikallisia yrityksiä ja muita tahoja sponsoroimaan patoja ja raketteja, kertoo tulituksen käytännön järjestelyistä kumppaneineen huolehtivä Ilkka Jutila Teletaito Ky:stä.
– Luvassa on siis rapsakka tulitus, Jutila lupaa.
Kuuma mehu ja juhlijoille tarjottavat makkarat ovat maksuttomia. Makkaroita tarjoillaan kello 22 alkaen niin kauan kuin niitä riittää.
Tuttuun tapaan seurakunnan ja Pirkkala-seuran edustajat lausuvat lyhyet tervehdykset vuoden vaihtumisen kunniaksi. Ohjelmapaikka makkaroineen on urheilukentän huoltorakennuksella.
Pirkkalalaiset ja myös lähiseutujen asukkaat ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen!

Uudenvuoden ilotulitus Pirkkalassa keskusurheilukentän vieressä (Koulutie) ma 31.12. klo 22. Klo 22 mehu- ja makkaratarjoilu, klo 22.15 Pirkkala-seuran ja seurakunnan uudenvuoden toivotukset, musiikkiesitys, klo 22.30 ilotulitus. Järj. Pirkkala-Seura ry/Pirkkalainen-lehti.