Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

ISÄKERHO kutsuu kuulemaan asiaa vanhemmuudesta ja viihtymään lennostoon. Luvassa on myös lennoston kalustoesittely.

Lastenpsykiatri Jari Sinkkonen saaapuu Pirkkalan isäkerhon vieraaksi 23. tammikuuta. Satakunnan lennostossa Pirkkalassa järjestettävässä Kertausharjoitus vanhemmille -tapahtumassa Sinkkonen puhuu isän merkityksestä lapsen kehityksessä. Sinkkosen lisäksi tapahtumassa kuullaan pelitutkija Mikko Meriläisen ajatuksia pelikasvatuksesta.
Kaikille vanhemmille avoimen tapahtuman ohjelmassa on myös lennoston kalustoesittelyä. Lisäksi sotku on auki ja sauna lämmin.
Osanottajien on ilmoittauduttava tapahtumaan ennakkoon sunnuntaihin 20.1. mennessä Pirkkalan kunnan nettisivujen kautta. Ilmaisen lastenhoidon voi varata ilmoittautumisen yhteydessä.

Isäkerho on vanhemmuutta tukevaa toimintaa. Aiemmin kerho on järjestänyt tilaisuuksia Pirkan Pirtillä ja vapaa-aikakeskustelussa. Mukana on aina asiaa ja viihdettä sopivassa suhteessa. Lue lisää printti-Pirkkalaisesta keskiviikkona.

Kertausharjoitus vanhemmille -tapahtuma Satakunnan lennostossa (Varuskunnantie 274) ke 23.1. klo 17.30-19. Ennakkoilm. 20.1. mennessä (www.pirkkala.fi).