Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Kohti Tamperetta ja uutta elämää! Lukion kenkäkielto oli inspiroinut abeja tekemään päätelmiä lukiostaan penkkarijulisteeseen.

Penkkaripäivä torstai käynnistyi Pirkkalan yhteislukiolla abishow´lla, jossa kaikui Juice Leskisen Musta aurinko nousee abien ja kakkosten hienona Biisikärpänen-versiona. Lisäksi abit olivat valinneet keskuudestaan Vuoden urheilija -gaalaa mukaillen Vuoden abeja. Vuoden tyylistä palkittiin Lauri Paronen, vuoden älykön tittelin sai Mikael Kankaanpää ja vuoden hiukset -pokaalin pokkasi Turkka Salonen. Vuoden comebackistä palkittiin Jasper Manninen ja monia muitakin tunnustuksia jaettiin.

Kuorma-autojen lavalle kivuttiin abishow´n ja ruokailun jälkeen kello 11 ja suunnattiin kohti Tamperetta. Pukeutumisteemoja olivat tällä kertaa nunnat, vangit, astronautit sekä aina suositut karvaeläimet! Amerikka ja Donald Trump olivat myös innoittajina. Penkkariperinne oli voimissaan, kun kuormurit ajoivat ensiksi Naistenmatkan alakoulun pihan läpi ja satapäinen koululaisjoukko säntäili karkkien perässä.

Katso kuvakavalkadi Fecebook-sivuiltamme. Juttua abien tunnelmista ensi viikon printtilehdessä.