Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

ENNAKKOÄÄNESTYS on täydessä vauhdissa. Pirkkalassa voi äänestää pääkirjastolla (kuva) ja Partolan Citymarketilla.

Eduskuntavaalien ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä keskiviikkona into on ollut monella piukassa, varsinkin äänestyksen alkumetreillä.

– Täällä oli yhtenäinen jono ensimmäiset kolme tuntia, huokaili Pirkkalan pääkirjastolla äänestäjiä vastaanottanut Heidi Salminen. Iltapäivällä tahti hieman hidastui, mutta silti ihmisiä saapui äänestämään lähes tauotta.

– Totta kai sitä pitää ekana päivänä tulla. Toivotaan, että asiat muuttuu parempaan, hymyili äänensä jättänyt Matti Nieminen Pirkkalasta.

Ennakkoäänestys jatkuu tiistaihin 9. huhtikuuta asti. Pirkkalassa ennakkoäänestyspaikkoina ovat pääkirjasto Suupalla ja Partolan Citymarket. Kirjastolla äänestys onnistuu ke-pe 10-19, viikonloppuna la-su 10-15 ja ensi viikolla ma 10-20 ja ti 10-19.

Citymarketin äänestysajat ovat hieman pidemmät: ma-ke klo 9-20, la 9-18, su 12-18 ja ensi viikolla ma-ti 9-20. Ennakkoäänestäjän on todistettava henkilöllisyytensä äänestäessä.

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 14. huhtikuuta.