Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VOITTAJAT asettuivat yhteiskuvaan saatuaan voitosta kertovat diplomit, jotka heille luovutti lasten ja nuorten kirjastonhoitaja Anni Parjanen (vas.). Innokkaimmat oppilaat lukivat kisan aikana muutamassa viikossa yli 11.000 sivua.

Naistenmatkan koulun 5C-luokka ylsi ylivoimaiseen voittoon Pirkkalan kirjaston Lukevin luokka -kilpailussa. Pääkirjastossa perjantaina diplomein ja herkuin palkitun luokan oppilaat lukivat vajaan kuukauden aikana maalis-huhtikuussa yhteensä yli 60.000 sivua!
Oppilasta kohden sivumäärä oli keskimäärin 2432.
Luokan ahkerimpiin lukijoihin kuuluneet Eevi Seppä ja Annika Niemi kahlasivat kumpikin lähemmäs 12.000 sivua, muun muassa Neiti Etsivä -kirjoista pitävä Eevi 11.800 ja fantasian ja sarjakuvien ystävä Annika 11.853.
– Lukeminen on vain niin kivaa, tuumivat molemmat tytöt.
Opettaja Jarkko Hirviniemi kertoo, että oppilaiden  innostus lukukilpailuun syttyi pian. – Heti ensimmäisellä viikolla oppilaat alkoivat tuoda lukemiaan kirjoja kouluun.

Pirkkalan kirjaston lasten ja nuorten kirjastonhoitaja Anni Parjanen on todella ilahtunut pitkään Pirkkalassa järjestetyn kilpailun saamasta suosiosta tänäkin vuonna.

– Siihen osallistui kaikkiaan 37 luokkaa Pirkkalan kaikista alakouluista, hän kertoo.

Lue lisää seuraavasta printti-Pirkkalaisesta tai näköislehdestä, joka ilmestyy 30.4.