Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Vuonna 1986 rakennetun Nuolialan kirjastotalon purkaminen alkoi viime viikolla. Rakennuksen paikalle tulee Nuolialan koulun pysäköintialue. Kirjasto aloittaa toimintansa uusissa tiloissa koulun uudisrakennuksessa 8.8. Kuva: Pertti Keränen

Nuolialan kirjastorakennuksesta ovat jäljellä enää purkukasat. Vuonna 1986 valmistunut talo tuli tiensä päähän alkuviikosta.

Loukonlahden ja lähiseudun kirjastopalvelut eivät kuitenkaan lopu purkamisen myötä, vaan niitä on saatavilla 8.8. lähtien entistä ehommissa ja ajanmukaisissa tiloissa viereisen Nuolialan koulun uudisrakennuksessa.

Uudessa paikassa kirjaston perustoiminnot säilyvät ennallaan, ja kirjasto palvelee edelleen kaikkia vauvasta vaariin. Palveluihin on tulossa myös parannusta, sillä kirjaston henkilöstö kasvaa kahdesta neljään, ja kirjaston aukioloajat pitenevät entisestä. Lisäksi luvassa on uusia toimintoja.