Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

93-vuotias veteraani Jouko Tuominen on ollut mukana talkoissa jo vuosikymmenten ajan. – Tänne on joka kesä hieno palata, hän tuumaa.

Pirkkalan Pappilan pihamaalla valmistui eilen tiistaina liuta vihtoja veteraanien iloksi. Synkästä ja sateisesta säästä huolimatta paikalla oli parisenkymmentä talkoolaista. 93-vuotias Jouko Tuominen oli yksi vanhimmista osallistujista. Hän on käynyt talkoissa jo vuosikymmenien ajan.
– Uskollisesti olen ollut mukana. Täällä on leppoisa ja kiva henki. Lisäksi tämä on tärkeää yhteistyötä, joten tänne on joka kesä hieno palata, Tuominen hymyilee.
Mukaan mahtui myös ensikertalaisia.
– Ilolla huomattiin, että tällä kertaa nähtiin myös paljon uusia kasvoja, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Juhani Husa.
Sinikka Hautanen päätti osallistua tänä vuonna talkoisiin ensimmäistä kertaa.
– Minulle ehdotettiin tätä ja innostuin ideasta. Täällä on ollut kyllä kivaa. Ensimmäiset vihtani jopa hyväksyttiin, joten tästä on hyvä jatkaa, Hautanen naurahtaa.

Perinteisen kesätapahtuman jatko on vielä auki.  – Joka vuosi joudumme miettimään, järjestämmekö näitä enää ensi vuonna. Tulevasta ei ole vielä tietoa, mutta kaikki me toivomme, että talkoot nähtäisiin seuraavana kesänäkin, Husa toteaa.
– Veteraanien määrä Pirkkalassa on tällä hetkellä 12. Mukana vuosittain on ollut muutama näistä. Talkoot elävät niin kauan, kun veteraaneja riittää.

Lue lisää talkoista huomisesta printtilehdestä.