Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Aurinkoisia kesäpäiviä! Toivottaa Pirkkalaisen väki

Pirkkalainen-lehti ei ilmestynyt kesätauon takia kuluvalla viikolla, keskiviikkona 17.7. Seuraava lehti ilmestyy ensi keskiviikkona 24.7. Lehden toimittajat ovat palailleet juttuaiheiden ääreen. Ilmoituskonttorissa ollaan paikalla maanantaista 22.7. alkaen kello 9. Silloin ehtii toimittaa ilmoitusaineistoja ke 24.7. lehteen. Niitä ja tilavarauksia ja tiedusteluja voi lähetellä myös etukäteen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kuvia Pirkkalaisen kesäkuvakisaan voi lähettää joko nettisivuillamme olevalla lomakkeella, sähköpostilla (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai postitse (Suupantie 2, 33960 Pirkkala).

Seuraavan kerran lehti ilmestyy siis ke 24.7. Ilmoitukset siihen ehtivät maanantaina 22.7. klo 12 mennessä.

Pirkkalainen on siirtynyt puhelinliikenteessään mobiikauteen. Puhelinnumero konttoriin kaikenlaisissa ilmoitus- ym. asioissa on 050 567 5374. Toimittajat tavoittaa esimerkiksi numerosta 0400 991 513. Vanhat lankapuhelinnumerot eivät ole enää toiminnassa.