Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalan karnevaalien näyttämöä laitettiin kuntoon perjantaiaamuna. Teltta vetää nyt jopa 500 hengen yleisön.

Jokavuotisia Pirkkalan karnevaaleja juhlitaan perjantaina ja lauantaina. Suupalle on noussut ohjelmateltta. SE avautuu tänään kello 17 ja kello 18 pyörähtää käyntiin karaokekisan karsinta.
Perjantaina lavalle nousevat CrYOut Choir ja Bablo & Los Panos. Bablo on korskeaääninen reissumies. joka on viihtynyt musiikin parissa jo kolmisenkymmentä vuotta ja leiponut matkan varrella seitsemän levyllistä musiikkia omin päin ja yhden Kultakurkut-superkokoonpanon kanssa.
Lauantain puolestaan aloittaa tietokilpailumoguli Ekku Kivistön vetämä Pirkkala-aiheinen tietovisailu 4-6 hengen joukkueille. Loppuillasta lauteille astuu LeeWings. Viime vuonna jo 20-vuotista keikkataivaltaan juhlinut yhtye esittelee suomalaisen rocklyriikan kirkkaimpia jalokiviä isällisellä ja rakastavalla otteella.
– Karnevaaleilla on tänä vuonna isompi teltta, johon mahtuu noin 500 ihmistä, kertoo järjestäjä Arto Järvinen.
– Sateen sattuessa on nyt paremmat suojat isolle porukalle.

Pirkkalan karnevaalit Suupantorilla pe-la 16.-17.8. klo 17-02. Pe: klo 18 karaokekarsinta, klo 20.30 CrYOut Choir, klo 22.30 Bablo & Los Panos. La: klo 18 karaokefinaali, klo 20.30 Ekku Kivistön vetämä Pirkkala-aiheinen tietovisailu, klo 22.30 LeeWings. K-18. Yhden päivän lippu 15e, kahden päivän lippu 25e.