Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

UUSI Pereentie saadaan käyttöön tälle paikalle viimeistään loppusyksystä marraskussa. Nämä heinäkuussa tehdyt paalutukset ovat jo nyt peittyneet muiden rakenteiden alle.

Pirkanmaan ELY-keskus parantaa ajoneuvoliikenteen, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikennejärjestelyjä Sarankulmassa ja Partolassa.
– Rakennustöitä tehdään Nuolialantiellä, Pereentiellä, Naistenmatkantiellä ja niiden yhteydessä olevilla kevyen liikenteen väylillä sekä Ilmailunkadulla, jossa siirretään nykyistä kevyen liikenteen väylää Tampereen rajalle päin, kertoo projektipäällikkö Mikko Asunen ELY-keskuksesta.
Yksi urakka on Pereentien siirtäminen.
– Tähän on yksi käytännön syy. Liikenne Tampereen suunnasta on aina seisonut Pereentien risteyksessä. Muutoksella pyritään siihen, että tielle mahtuisi enemmän autoja, Asunen toteaa.
Rakennustyöt alkoivat juhannusta edeltäneellä viikolla. Kevyen liikenteen väylien poikkeusjärjestelyt kestävät loppusyksyyn. Asunen arvioi, että työt ovat valmiina marraskuun loppuun mennessä.

Lue lisää printti- ja näköis-Pirkkalaisesta ke 28.8.