Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Nuolialan koululla sijaitsevaan kirjastoon ja nuoristotilaan voi tutustua tällä viikolla avointen ovien merkeissä. Sisäänkäynti on tästä ovesta Kirkkoveräjän parkkipaikan puolelta.

Pirkkalan uusi Nuoliala-keskus viettää avajaisviikkoa maanantaista torstaihin. Paikalle voi mennä avoimien ovien hengessä tutustumaan kirjaston ja nuorisotilan toimintaan alkaen tänään maanantaina kello 15. Tarjolla on viikon mittaan myös ohjelmaa. Nuolialan koulun aulassa olevaan keskukseen kuuluvat nuorisotilat ja kirjasto.


Maanantaina on mahdollisuus ideoida mitä toimintaa tilaan toivoisi. Tiistaina päästään pelien maailmaan, jolloin pääsee kokeilemaan muun muassa VR-laseja ja erilaisia lautapelejä.
Keskiviikkona kello 15 keräännytään satutuokioon kirjastolla. Kello 17 vuorossa on lasten ja nuorten sarjakuvavinkkaus ja -paja, ja kuudelta illalla aikuisten lukuvinkkaus.


Viikon lopuksi vietetään elävän musiikin torstaita.  Silloin kello 17 esiintyy Summer Boom-tapahtumasta tuttu Ronja.

Nuoliala-keskuksen avajaisviikko kaikenikäisille. Avoimet ovet ja ohjelmaa ma-to 2.-5.9. klo 15-19, Nuolialan koulun aula (Kouluportinkuja 5).