Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

ULLA Feldscher kirjoitti kipeistä asioista selvittääkseen omia ajatuksiaan ja kertoakseen varoittavan esimerkin.

Pirkkalalainen yrittäjä-opettaja-esikoiskirjailija Ulla Feldscher ei olisi voinut koskaan kuvitellakaan, mitä rakastuminen kohteliaaseen herrasmieheen tuo tullessaan.
– Viiden vuoden yhdessäolon ja kahden naimisissaolokuukauden jälkeen paljastui, että hänellä oli ollut koko ajan toinen perhe, Feldscher kertoo.

Kahden vuoden kuluttua tapahtuneesta Feldscher kirjoitti kokemastaan kirjan. ”Rakas, tiesitkö, että olen psykopaatti” -teos julkaistiin syyskuussa.
– Kirjoittaminen oli minulle terapeuttinen kokemus. Oli tärkeää päästää kaikki ulos ja  samalla kertoa muille varottava esimerkki ja oma selviytymistarinani.

Feldscher oli tutustunut mieheen ystävättärensä järjestämillä sokkotreffeillä.
– Ensikohtaamisemme oli tosi romanttinen. Hän sai minut heti tuntemaan itseni tärkeäksi.

Feldscher kertoo, että vähitellen hänellä alkoi herätä pieniä epäilyksiä miehen puheista, mutta totuus ei kuitenkaan paljastunut.
– Annoin asioiden sitten olla, koska suhde oli muuten  kaikin tavoin mahtava.Toki siinä oli ylä- ja alamäkiä, kuten kaikissa suhteissa.
Lopulta pariskunta päätti mennä naimisiin.

Kaksi kuukautta häiden jälkeen nuo tunnelmat olivat enää vain karvas muisto.
– Mieheni kaksoiselämä paljastui, kun hän ei koskaan tehnyt osoitteenmuutosilmoitusta.

Lue lisää ke 25.9. printti-Pirkkalaisesta ja näköislehdestä