Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Tällä viikolla Pirkkalassa on tekemistä kaikenikäisille kuntalaisille. Kunnan asiakasfoorumit ovat yhdessä ideoineet Mieleläs arki Pirkkalassa -teemaviikon, joka tarjoaa tapahtumia niin seniori-ikäisille, lapsiperheille kuin työelämässä oleville aikuisille.

Teemaviikko käynnistyi tiistaina seniorifoorumin Laatua elämään eläkeiässä -tilaisuudella.  Keskiviikkona Vähäjärven ympäristössä ja vapaa-aikakeskuksen pihassa on paljon puuhaa lapsiperheille. Perhefoorumin Liikutaan yhdessä -tapahtuma pidetään kello 17.30-19.30. Touhun lomassa voi nauttia kunnan tarjoamista mehuista ja makkaroista.

Viikon päättää työikäisten hyvinvointifoorumin Unesta terveyttä -luento torstaina 10.4. LT, professori Olli Polo luennoi aiheesta kunnantalon valtuustosalissa kello 18-19.30. Kahvitarjoilu alkaa kello 17.45.